Product was successfully added to your shopping cart.
 

Interzis minorilor

                                       Vapp.ro

Pentru a vizita acest site trebuie sa ai peste 18 ani.

Interzis minorilor!

0766 66 19 89CONTACTEAZA-NE
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Atomizoare

Atomizoare

Vapp.ro ofera, in sectiunea atomizatoare, dispozitive avansate de vapat care sa satisfaca pana si cele mai sofisticate preferinte. Atat pe placul celor care sunt pasionati de servisarea tigarilor electronice, cat si pe gustul celor care abia invata sa isi personalizeze instrumentele de vapat, atomizoarele si clearomizoarele oferite de Vapp.ro au o calitate exceptionala atunci cand vine vorba de cantitatea de vapori produsa, dar si de nuantare a aromei redate. 

Tigarile fac rau si corpului tau, dar si buzunarului. Pe langa faptul ca o tigara clasica contine aproximativ 40 de substante daunatoare santatii, printre care monoxid de carbon, gudron si cianuri, pretul unui pachet de tigari nu este deloc unul mic. Ca sa iti pastrezi si banii, si sanatatea vreme indelungata inlocuieste tigarile clasice cu tigara electronica. Cu ajutorul acesteia poti economisi pana la 80% din banii pe care ii dai lunar pe tigarile traditionale. In plus, tigara electronica nu are flacara deschisa, deci nu arde, nu lasa scrum si nu scoate fum. Pentru ca nu scoate fum, tigara electronica poate fi folosita cu success chiar si in spatiile unde fumatul este interzis.

Alegi sa vapezi si alegi o viata fara fum, monoxid de carbon si gudron, o viata mai sanatoasa pentru tine si cei apropiati, o viata fara mirosuri deranjante si respiratie neplacuta.

 

Nu exista produse conform criteriilor selectate.